Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
Великий Український Ярмарок у супермаркетах КЛАСС з 11 до 29 липня!

Великий Український Ярмарок у супермаркетах КЛАСС з 11 до 29 липня!


"Гаї шумлять – я слухаю,  

Хмарки біжать – милуюся.  

Милуюся-любуюся, чого душі моїй так весело."


Це ми милуємося так тому, що у КЛАССі починається Великий Український Ярмарок!


Запрошуємо вас поринути в атмосферу справжнього українського свята смаку та аромату! З 11 до 29 липня, щотижня з четверга по неділю, на вас чекає найкраще, що може запропонувати Україна:


Великий Український Ярмарок

Любити українське - це КЛАСС! Ми зібрали для вас кращі товари від наших рідних виробників. Свіже, натуральне, українське – усе це ви знайдете у нас.


М'ясо українських фермерів

Соковиті, ароматні та екологічно чисті м'ясні делікатеси. Українські фермери дбають про якість кожного шматочка, щоб ви могли насолоджуватися неповторним смаком на вашому столі.


Овочі та фрукти з ланів України

Сонячні поля України дарують нам найсвіжіші та найкорисніші овочі та фрукти. Відчуйте справжній смак літа з нашими добірними продуктами.


Українські ковбаси до вашого столу

Традиційні українські ковбаси – це не просто їжа, це частина нашої культури. Спробуйте найкращі рецепти, передані з покоління в покоління.


Кращі товари - товари з України

Ми пишаємося нашими виробниками і пропонуємо вам лише найкраще. Усі товари на ярмарку створені з любов'ю і турботою, щоб подарувати вам найкращі гастрономічні враження.


Не пропустіть Великий Український Ярмарок у супермаркетах КЛАСС! З акційними товарами ви можете ознайомитися на нашому сайті у розділі акцій, але краще приходьте до нас і побачте все на власні очі! КЛАСС чекає на вас!

Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.