Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
Великий піст з КЛАСС! Смакуйте та насолоджуйтесь знижками на продукти до посту!

У нас в КЛАСС ми завжди піклуємося про кожного покупця, особливо про тих, хто дотримується посту. Ми розуміємо важливість якісного та смачного харчування під час Великого посту, тому пропонуємо лише найкращі продукти з гарантією свіжості та якості.


З 18 березня до 4 травня в супермаркетах КЛАСС розгорнуто справжню кулінарну феєрію, яка приваблює всіх, хто цінує смак і якість. З нагоди Великого посту ми пропонуємо широкий вибір пісних страв за смачними цінами, щоб кожен міг насолодитися ситними та корисними стравами.


На полицях наших магазинів ви знайдете все необхідне для вишуканого посту: від квашеної капусти та бурякової ікри до вареної картоплі з маслом та салату Вінегрет. Для любителів екзотики ми підготували овочі в соусі теріякі та плов святковий з грибами. А щоб зберегти відмінний настрій і відчуття ситості, у нас є узвар та напій Ягідний.


Смачні та ситні страви, що ми пропонуємо, не лише зарядять вас енергією на весь день, а й нададуть позитивного настрою та задоволення від смаку. Приходьте в КЛАСС і переконайтеся в цьому самі!


Не пропустіть нагоди насолодитися смаком вишуканих страв з нашої великої пісної колекції. Купуйте якісні продукти за вигідними цінами та насолоджуйтесь великим постом разом з КЛАСС!

Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.