Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
Відзначаємо "День віскі" в КЛАСС: Подорож до світу вишуканого смаку

Шанувальники віскі, приготуйтеся відкрити для себе світ вишуканих ароматів та неперевершеного смаку! З 25 по 31 березня в супермаркетах КЛАСС відзначається "День віскі", і ми раді поділитися з вами нашими спеціальними пропозиціями.


Чому віскі так популярне?


Віскі – це не просто алкогольний напій, це культура, традиції та ремесло, яке сягає століть. Вибираючи віскі, люди отримують можливість відчути на смак історію різних країн – від зелених лісів Шотландії до безкрайніх пустель США.


Спеціальні пропозиції в КЛАСС


У період з 25 по 31 березня ми пропонуємо знижки на різноманітні сорти віскі з Шотландії, США та Ірландії. Ось декілька привабливих пропозицій:


- Віскі GlenGrant 12 років 700 мл за 1779,00 грн

- Віскі Johnnie Walker Black Label 500 мл за 869,00 грн

- Віскі Hinch Sherry Finish 700 мл за 1299,00 грн


...та багато інших!

Перейти до каталогу товарів


Завітайте до КЛАСС


Ми запрошуємо вас завітати до КЛАСС, щоб особисто переконатися в якості та різноманітності нашого асортименту. Незалежно від вашого вибору, ви отримаєте не лише відмінний напій, а й можливість відчути себе частиною великої історії віскі.


Не пропустіть цю чудову можливість розширити свою колекцію або знайти ідеальний подарунок для себе чи близьких!

Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.