Корзина
0
Оформление заказа
Уважаемые покупатели, мы с благодарностью принимаем Ваши пожелания и замечания относительно качества продукции и обслуживания в сети супермаркетов «Класс».
Мобильное приложение
Тиждень краси
Тиждень краси в КЛАСС: Вражай та вигравай з 2 до 8 вересня!

Любителі краси, настав ваш зірковий час! В КЛАСС з 2 до 8 вересня стартує "Тиждень краси" – це час не тільки для поповнення своєї косметички, але й для виграшу чудових подарунків. Якщо ви мрієте про професійну косметику, стильні аксесуари або просто хочете порадувати себе новинками відомих брендів, то саме час діяти!

Як стати учасником акції?
Усе дуже просто! Щоб взяти участь у розіграші сертифікатів та подарункових наборів, вам потрібно зробити покупку на суму від 300 грн у період акції. Зверніть увагу, що в чеку повинно бути щонайменше два товари-спонсори з таких брендів як P&G, Unilever, Schwarzkopf, O'SHY, Via Beauty, або Grand ШАРМ. Товари-спонсори можна легко знайти завдяки спеціальним цінникам, які допоможуть зробити ваш вибір ще простішим.

Картка DAILY CARD – ваш ключ до успіху!
Не забувайте просканувати свою картку DAILY CARD під час покупки. Це важливий крок, адже саме завдяки цьому ваш чек буде зареєстрований для участі в розіграші. До того ж, чим більше чеків – тим більше шансів виграти! Так що, якщо ви вже давно планували поповнити свою колекцію косметичних засобів, тепер у вас є чудова нагода зробити це саме в КЛАСС.

Що можна виграти?
На вас чекають не лише сертифікати на покупки в КЛАСС, але й розкішні подарункові набори від найпопулярніших брендів краси. Це чудова можливість отримати улюблену косметику безкоштовно, а також спробувати щось новеньке з асортименту товарів-спонсорів.

Переможці визначатимуться рандомно.
Всі, хто дотримається умов акції, автоматично потраплять до списку учасників розіграшу. Переможці будуть визначені рандомно, тому кожен ваш чек може стати щасливим! Щоб збільшити свої шанси, не зупиняйтесь на одному чеку – чим більше покупок ви зробите, тим більше шансів виграти один із чудових подарунків.

Не втрачайте нагоди зробити цей вересень особливим! Завітайте до КЛАСС з 2 до 8 вересня, вражайте себе та близьких якісними товарами, а також вигравайте неймовірні призи. "Тиждень краси" – це ваш шанс поєднати приємне з корисним. Вдалих покупок і нехай удача буде на вашому боці!

Перелік товарів, що беруть участь в акції, можна переглянути за посиланням. Більше товарів шукайте на полицях супермаркетів КЛАСС ;)
Оставить отзыв
Нам важно мнение каждого покупателя и ни одно сообщение не останется без внимания!
Уважаемые покупатели, мы с благодарностью принимаем Ваши пожелания и замечания относительно качества продукции и обслуживания в сети супермаркетов «Класс».
спасибо
Нам важно мнение каждого покупателя и ни одно сообщение не останется без внимания
ок
Хотите работать с нами? Отправьте свое резюме
Нам нужны инициативные люди с активной жизненной позицией, которые разделяют наши принципы, понимают и берут на себя ответственность за порученное дело.