Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
Станьте "Супер покупцем КЛАСС" у червні!

Станьте "Супер покупцем КЛАСС" у червні і отримайте шанс виграти 10000 на покупки у мережі магазинів КЛАСС! А ще отримайте унікальний футбольний м'яч Євро-2024, щоб доторкнутися до світу справжнього футболу. Приєднуйтесь до нас і готуйтесь до захоплюючої пригоди!

 

Умови акції:

 

1. Здійсніть свої мрії про шопінг: відкрийте світ нових можливостей, роблячи не менше 6 покупок у наших супермаркетах в період з 10 квітня до 14 липня включно! Але це ще не все - кожен чек повинен бути не менше 300 гривень та містити хоча б один товар від ТМ Люкс. Почуйте пульс знижок, адреналін вибору та емоції перемоги разом з КЛАСС!

 

2. Запаліть своїм успіхом: Щоб ваші покупки зарахувалися до участі в акції, не забудьте сканувати вашу картку DAILY CARD під час розрахунку на касі. Кожен скан додасть шанс на перемогу!

 

3. Фіксуйте свої досягнення: Зроблено покупки? Пора ділитися! Надішліть фото ваших чеків з позначкою учасника до 14 липня 2024 року включно у наш телеграм чи Instagram. Допоможіть своїй удачі знайти вас!

 

Троє найактивніших учасників, які здійснили найбільшу кількість покупок, стануть "Супер покупцями червня" та отримають по 10000 кожен на покупки у КЛАСС та офіційний м'яч Євро-2024. Ще 12 наступних покупців отримають офіційний м'яч Євро-2024!

 

Дізнайтеся, як виграти, та розкажіть це всім своїм друзям - виграш зачіпить саме ваше серце!

 

Купуйте та вигравайте разом з КЛАСС!

 

Чим більше ви купуєте, тим більше можливостей перед вами.

 

Ви ще без картки DAILY CARD?

 

Не зволікайте! Отримайте її на будь-якій касі та відчуйте, як ваші можливості ростуть разом з нами!

 

Зацікавились? Більше дій і виграш твій! Приєднуйтеся до акції та покажіть, що ваш клас - це справжній КЛАСС!

Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.