Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
Стань першим Супер покупцем КЛАСС!

Приготуйтеся до Перемоги: Акція "Супер покупець КЛАС" у березні!


Хто з нас не любить вигравати? У супермаркетах КЛАСС цього березня відбувається щось захопливе - акція "Супер покупець КЛАСС". Тож готуйте свої чеки та підготовуйтеся до захоплюючих перемог!


Що це таке?

Це ваш шанс стати справжнім супер покупцем і отримати можливість покупати ще більше улюблених товарів у мережі КЛАСС. Цього березня ТМ KIT - ваш путівник у світі якості та смаку допоможе вам у цьому. А ще  ТМ KIT відзначає свій 25-річний ювілей ! 


Як це працює?

Просто. Здійсніть покупку на суму від 300 гривень з продукцією ТМ KIT у супермаркеті КЛАСС. Зробіть фото чеку, розмістіть його у наших соціальних мережах чи телеграм-каналі КЛАСС. І ось ви в грі! Чим більше чеків – тим більше шансів на перемогу! 


Що можна виграти?

Три щасливця отримають сертифікати на покупки у мережі КЛАСС на суму 10 000 кожен. Це дозволить вам шопінгувати на повну катушку та насолоджуватися вибором без будь-яких обмежень!


Приєднуйтесь до гри!

Чому б не випробувати удачу? Заплануйте свої покупки, оберіть улюблені продукти ТМ KIT та беріть участь у розіграші. Вигравайте сертифікати на покупки та робіть своє життя ще яскравішим і насиченішим разом з КЛАСС!

Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.