Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
ТИЖНЕВИЙ РОЗПРОДАЖ від КЛАСС

Ми раді представити вам нову акцію "Тижневий розпродаж", яка триватиме все літо! Це означає, що кожного тижня на вас чекають нові товари та неймовірні знижки, які зроблять ваші покупки ще більш вигідними та приємними!


У рамках акції "Тижневий розпродаж" ми щотижня оновлюємо асортимент акційних товарів. Ви зможете знайти продукти харчування, побутову хімію та інші необхідні товари за найвигіднішими цінами. Це ідеальна можливість поповнити запаси та зекономити гроші!


Не пропустіть можливість скористатися нашими спеціальними пропозиціями. Найпопулярніші товари розлітаються швидко, тому радимо слідкувати за нашими оновленнями та бути першими, хто скористається знижками. Підписуйтесь на наші новини та отримуйте інформацію про нові акції та знижки першими!



КЛАСС завжди намагається зробити ваші покупки максимально зручними та приємними. Ми дбаємо про те, щоб ви могли придбати якісні товари за найкращими цінами. Ваша задоволеність – наш пріоритет. 


Насолоджуйтесь покупками разом з КЛАСС. Запрошуємо вас до нашого магазину, де на вас чекають вигідні пропозиції та високоякісне обслуговування. Робіть покупки вигідно та з задоволенням! Ваш КЛАСС!

Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.