Кошик
0
Оформлення замовлення
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Мобільний додаток
Розіграш Піци КЛАСС: Від Смаку до Креативу

Хто сказав, що піца не може бути магічною?


У світі, де гастрономічні тренди змінюються щодня, піца залишається вічною улюбленкою для мільйонів людей по всьому світу. І коли мова йде про піцу, мережа супермаркетів КЛАСС виходить за рамки звичайного, пропонуючи не просто піцу, а справжні шедеври кулінарного мистецтва.


Від свіжих овочів до ароматних приправ - кожен шматочок - це справжнє шедевр. В ній якісні інгредієнти, витончений смак і аромат - ось що робить наші піци такими особливими. З нашою піцею, ви ніколи не будете голодні!


Тому запрошуємо вас взяти участь у нашому розіграші " Безліміт на смачну піццу за смачну рекламу " та долучитися до божевільних  пригод нашої піци у ваших соціальних мережах!


Механіка участі дуже проста:

    1. Купуйте піцу в мережі КЛАСС* та скануйте на касі  свою картку DAILY CARD!

    2. Створіть найсмачнішу та суперкреативну рекламу піци, розмістіть на своїй інстаграм або фейсбук сторінці та тегніть Супермаркет КЛАСС (сторіс чи пост).

    3. Відмітьте трьох друзів у коментарях під цим постом.


Після завершення конкурсу ми оберемо 10 найцікавіших варіантів, а, вже за допомогою наших підписників, шляхом голосування в сторіз, оберемо переможця.

Переможець отримає безліміт** на місяць на будь-яку піцу КЛАСС!


*у конкурсі бере участь піца, куплена лише на перших поверхах мережі КЛАСС з обов’язковою умовою сканування Вашоі DAILY CARD при оплаті на касі. 

**безліміт - не більше  60 піц в період 30 календарних днів з моменту оголошення переможця.  


А ось і наш оновлений асортимент:


Піца “Чотири м'яса”

520г

Склад: Соус томатний, сир моцарела, ковбаски мисливські, бекон, Пепероні, куряче філе, оливки, руккола, соус для бортиків

Зваблива піца "Чотири м'яса" – це справжній шедевр гастрономічних вражень! Засмагле тісто, ніжно переливається томатним соусом, вкритим шаром моцарели. А соковиті мисливські ковбаски, хрусткий бекон, пікантний пепероні, ніжне куряче філе, ароматні оливки та свіжа руккола додають кожному шматочку особливий смак!


Піца BBQ

560г

Склад: Соус BBQ, сир моцарела, бекон, ковбаски мисливські, огірки мариновані, цибуля МАРС, базилік, соус для бортиків

Смакована піца "BBQ" - це справжній вогняний танець смаку! Соус BBQ для неповторного аромату, пухке тісто, ніжна моцарела, хрусткий бекон та соковиті ковбаски мисливські, мариновані огірки та цибуля МАРС - гармонія у смаковому образі. А завершальний акорд у цій симфонії смаку - соус для бортиків.


Піца KLASSIMO

500г

Склад: Соус томатний, сир моцарела, бекон, салямі, печериці, рукола, соус для бортиків

Піца "KLASSIMO" - це вершина кулінарного мистецтва, що відзначається гармонійним поєднанням найкращих смакових нот! На пухкому тісті ви знайдете томатний соус, що створює ідеальну основу. По всій поверхні розміщені шматочки солодкої моцарели, ароматний бекон та вишукане салямі, печериці та свіжа рукола!


Піца NAPOLI

460г

Склад: Соус томатний, сир моцарела, салямі Наполі, базилік, соус для бортиків

Піца "NAPOLI" - це втілення італійської елегантності та смаку в кожному шматку! На тонкому тісті розташована ароматна томатна основа, покрита шарами моцарели. До цього додано вишуканий салямі Наполі, який і додає нотки традиційного італійського смаку. Свіжий базилік додає піці аромату та витонченості. А завершальний штрих - соус для бортиків, який підкреслює смакові відтінки і додає кожному шматочку особливості!


Піца ГАВАЇ

530г

Склад: Соус грибний, сир моцарела, ананас консервований, філе куряче, гриби печериці, рукола, соус для бортиків

Піца "ГАВАЇ" - це справжня втілення тепла та смаку тропічного раю! На пухкому тісті є нотки грибного соусу, які створюють неповторну основу. Піца покрита щедрим шаром моцарели. Солодкі ананаси, легке куряче філе та ароматні гриби печериці додають особливої ситності. Завершальним штрихом є свіжа рукола та наш спеціальний соус для бортиків.


Піца ГРИБНА

460г

Склад: Соус грибний, сир моцарела, гриби печериці, рукола, соус для бортиків

Піца "ГРИБНА" - це справжня ода грибному смаку! На тонкому тісті грибний соус та моцарела, соковиті гриби печериці і свіжа рукола. Смак в кожному шматочку.


Піца “Ді Маре”

540г

Склад: Соус білий вершковий, сир моцарела, морепродукти, помідор свіжий, лимон, базилік, часник, сіль, перець, соус для ботиків

Піца "Ді Маре" - це справжня втілення свіжості та смаку моря! На легкому тісті білий вершковий соус, Покрита піца пухким шаром моцарели, а соковиті морепродукти надають їй свіжості та багатогранності смаку. Легкі та соковиті шматочки свіжого помідора та лимона додають яскравості та особливості. Ароматний базилік та нотки часнику доповнюють цю гармонію смаку.


Піца КАРБОНАРА

500г

Склад: Соус білий вершковий, сир моцарела, бекон, помідор чері, курячий жовток, базилік, соус для бортиків

Піца "Карбонара" - це справжній шедевр італійської кухні, що розкривається перед вами як таємнича книга з легендарними смаками! На пухкому тісті нотки білого вершкового соусу. Покрита щедрим шаром моцарели, ароматним беконом, солодкими помідорами чері, курячим жовтком, ніби сонце на небі, та свіжий базиліком.


Піца КВАТРО ФОРМАДЖИ

520г

Склад: Соус білий вершковий, сир моцарела, груша свіжа, сир Брі, сир Дор Блу, сир Грана Подана, мед, горіх волоський, соус для бортиків

Піца "Кватро Формаджі" - це взагалі справжнє творіння! На тонкому тісті білий вершковий соус, шар моцарели, чотири види сиру - сир Брі, сир Дор Блу, сир Грана Подана, та мед - неперевершений баланс солодкого та гострого смаку. Свіжа груша додає піці нотку свіжості та аромату, а волоські горіхи неймовірної хрусткості!


Піца Маргарита

460г

Соус томатний, сир моцарела, оливкова олія, базилік, соус для бортиків

Піца "Маргарита" - це класичний символ італійської кухні! На тонкому тісті розташовані ароматний томатний соус, моцарела, оливкова олія й ароматний базилік, як символ італійської кухні.


Піца ПЕППЕРОНІ

480г

Склад: Соус томатний, сир моцарела, ковбаса пепероні, оливки, перець Халапеньо, соус для бортиків

Піца "Пеппероні" - це просто вибух, який вразить ваші смакові рецептори! Томатний соус, шар моцарели, спеціально відібрані ковбаски пепероні, оливки та перець Халапеньо. Ця піца стовідсотково пробудить ваші смакові почуття!


Піца ТЕРІЯКІ

540г

Соус томатний, сир Моцарелла, куряче філе, гриби печериці, соус Теріякі

Піца "Теріякі" - це неперевершена гармонія азійських смаків до вашого стілу! На основі ароматного томатного соусу пухка моцарела, куряче філе та соковиті гриби печериці. А соус Теріякі, що відомий своїм глибоким інтенсивним смаком, завершує цей смаковий експеримент, даруючи вам незабутній смаковий досвід, який ви будете хотіти повторити знову та знову!


Приходьте до КЛАСС і дайте собі дозвіл на відпочинок від серйозності та насолоджуйтеся кожним шматочком нашої смачної піци!


Залишити відгук
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги!
Шановні покупці, ми з вдячністю приймаємо Ваші побажання і зауваження щодо якості продукції та обслуговування в мережі супермаркетів «Класс».
Дякуємо
Нам важлива думка кожного покупця і жодне повідомлення не залишиться без уваги
ок
Хочете працювати з нами? Надішліть своє резюме
Нам потрібні ініціативні люди з активною життєвою позицією, які поділяють наші принципи, розуміють і беруть на себе відповідальність за доручену справу.