Корзина
0
Оформление заказа
Уважаемые покупатели, мы с благодарностью принимаем Ваши пожелания и замечания относительно качества продукции и обслуживания в сети супермаркетов «Класс».
Мобильное приложение
Шість смачних пісних реціптів на кожен день

Під час Великого посту православні віряни відмовляються від тваринних продуктів. Цей період може слугувати не лише релігійним викликом, але й нагадуванням про важливість здорового харчування та дотримання етичних принципів. Для тих, хто шукає смачні та поживні страви під час посту, ми пропонуємо 6 вегетаріанських рецептів, які легко готувати щодня.


МЛИНЦІ НА ВОДІ БЕЗ ЯЄЦЬ




Інгредієнти:

- Вода - 500 мл

- Борошно пшеничне - 250 г

- Цукор – 3 ст.л

- Соняшникова олія - 2 ст.л

- Сода харчова – на кінчику ножа

- Сіль – 0.5 ч.л


Інструкція:

1. Доведіть воду до кипіння й охолодіть. Про­сійте борошно, додайте сіль і цукор.

3. Поступово додавайте воду і змішуйте, щоб уникнути грудочок. Тісто повинно бути рідким.

4. Додайте олію, залиште на 15 хвилин, потім смажте млинці.


ГУАКАМОЛЕ З АВОКАДО




Інгредієнти:

- Авокадо – 1 шт.

- Червона цибуля - 1 шт.

- Гострий перець – 0.5 шт.

- Часник - 1 зубчик

- Лимон - 0.5 шт.

- Соняшникова олія – 1 ст.л

- Кінза або петрушка.


Інструкція:

1. Розімніть авокадо, додайте нарізані овочі, лимонний сік, олію і зелень.

2. Змішайте й залиште у холодильнику.


ЧЕБУРЕКИ З ГРИБАМИ




Інгредієнти:

- Вода - 130 мл

- Сіль - 0,5 ч.л

- Соняшникова олія – 4 ст.л

- Борошно – 250 г

- Печериці – 300 г

- Цибуля - 1 шт.

- Сіль, перець


Інструкція:

1. Борошно просійте гіркою на стіл. Додайте сіль і масло, закип'ятіть воду і вмішайте.

2. Скатайте у велику кулю і залиште настоятися на 30 хвилин.

3. Гриби та цибулю обсмажте, розділіть тісто на 10 однакових частин та кожну розкотіть у тонке коло. На половину кола викладіть грибну начинку, складіть чебуреки навпіл і защипніть краї. Обсмажуйте або запікайте 10 хвилин при 180° в духовці.


ЛІНИВИЙ ГОЛУБЕЦЬ У ДУХОВЦІ




Інгредієнти:

- Сочевиця – 200 г

- Рис – 150 г

- Капуста – 350 г

- Морква – 150 г

- Імбир – 1 ч.л

- Соняшникова олія – 3 ст.л

- Спеції


Інструкція:

1. Сочевицю замочіть у воді на ніч, подрібніть блендером. Рис відваріть. Моркву натріть і обсмажте. Додайте сочевицю, подрібнений імбир, сіль та прянощі. Смажте ще 5-7 хвилин.

2. З капусти зніміть листя, викладіть половину на дно форми, далі сочевицю з морквою, потім шар рису. Зверху накрийте другою половиною. Для соусу розведіть томатну пасту у 300 мл води, полийте голубець зверху.

3. Форму прикрийте фольгою і випікайте 40 хвилин|мінути| при 200º.


КОТЛЕТИ З КАПУСТИ




Інгредієнти:

- Капуста – 700 г

- Гриби – 200 г

- Цибуля - 100 г

- Манка - 50 г

- Мука - 1 ст.л

- Часник – 2 зубчики

- Спеції, сіль, перець


Інструкція:

1. Підсмажте цибулю з грибами, змішайте з капустою, додайте манку, сформуйте котлети й смажте.


КАРТОПЛЯНА ЗАПІКАНКА З ГРИБАМИ




Інгредієнти:

- Картопля – 1,5 кг

- Гриби – 200 г

- Овочева суміш – 200 г

- Цибуля - 1 шт.

- Морква – 1 шт.

- Часник – 2 зубч.

- Соняшникова олія – 4 ст.л


Інструкція:

1. Відваріть картоплю, підсмажте гриби та овочі, викладіть шарами (пюре, овочі, пюре) у форму, запікайте 30 хвилин при 180°.


Запрошуємо вас відкрити багатий вибір продуктів для приготування пісних страв у КЛАСС! У нас ви знайдете найсвіжіші овочі, ароматні спеції, крупи та багато іншого, щоб зробити ваші страви незабутніми. Та ще - акційні пропозиції та знижки чекають на вас! Обираючи якість та економію - оберіть КЛАСС!

Оставить отзыв
Нам важно мнение каждого покупателя и ни одно сообщение не останется без внимания!
Уважаемые покупатели, мы с благодарностью принимаем Ваши пожелания и замечания относительно качества продукции и обслуживания в сети супермаркетов «Класс».
спасибо
Нам важно мнение каждого покупателя и ни одно сообщение не останется без внимания
ок
Хотите работать с нами? Отправьте свое резюме
Нам нужны инициативные люди с активной жизненной позицией, которые разделяют наши принципы, понимают и берут на себя ответственность за порученное дело.