Корзина
0
Оформление заказа
Уважаемые покупатели, мы с благодарностью принимаем Ваши пожелания и замечания относительно качества продукции и обслуживания в сети супермаркетов «Класс».
Мобильное приложение
Фестиваль пінного

Літо – ідеальний час для насолоди прохолодним та освіжаючим пивом. Цей напій допомагає зняти спрагу після спекотного дня, забезпечує приємне відчуття та розслаблення. 


Тому КЛАСС продовжує "Літній фестиваль пінного" до 31 серпня 2024 року 


У рамках фестивалю ми даруємо вам знижки на безліч видів цього пінного напою. Це не тільки можливість скуштувати різні сорти пива, але й чудовий спосіб відпочити та насолодитися культурними досягненнями у галузі пивоваріння. 

А ще пиво відмінно поєднується з літньою кухнею – від барбекю до свіжих салатів, створюючи ароматні та смачні композиції.

Ну як, готові вже відчути цей смак та це відчуття? 


На «Літньому фестивалі пінного»  КЛАСС пропонує безліч різноманітних видів для кожного шанувальника цього напою. 


 Ви зможете насолоджуватись:


- Пивом українських виробників, що об'єднує традиції та якість.

- Імпортними сортами, які дарують можливість відкрити для себе нові смаки світу.

- Світлим, темним, пшеничним, нефільтрованим пивом — кожен знайде своє улюблене.


А до пива ми пропонуємо безліч різноманітних снеків за вигідною ціною:


- Грінки

- Сухарики

- Снеки

- Попкорн

- Арахіс та фісташки

- Чипси


До речі, рекомендуємо спробувати поєднання:


- Світле пиво з грінками або попкорном.

- Темне пиво з арахісом або сухариками.

- Пшеничне пиво обирати до кукурудзяних снеків та чипсів.

- Нефільтроване пиво з кукурудзяними паличками або мультизлаковими снеками.


КЛАСС завжди прагне створювати незабутні моменти для своїх клієнтів. Прямуйте до КЛАСС, вибирайте своє улюблене пиво та смаколики, і перетворіть буденні вечори на святкові моменти.


Крім того, КЛАСС пропонує не лише широкий вибір пива та смаколиків, але й додаткові знижки та акції і на інші товари. Відвідайте наші полиці з асортиментом напоїв, закусок та інших продуктів, щоб знайти все необхідне для вашого  столу або вечірки з друзями. Приходьте до КЛАСС і насолоджуйтесь кожним моментом цього літа з нами!




А ви знали, що:

-Пиво є одним із найстаріших алкогольних напоїв, його виробництво розпочалося понад 5 тисяч років тому у Давньому Месопотамії та Давньому Єгипті.

-У світі існує понад 150 стилів пива, включаючи класичні елі, лагери, стаути, портери, а також екзотичні варіанти з додаванням фруктів, спецій та навіть шоколаду.

-Помірне вживання пива може мати позитивний вплив на здоров'я завдяки антиоксидантам та вітамінам групи В, які містяться у напої.

Оставить отзыв
Нам важно мнение каждого покупателя и ни одно сообщение не останется без внимания!
Уважаемые покупатели, мы с благодарностью принимаем Ваши пожелания и замечания относительно качества продукции и обслуживания в сети супермаркетов «Класс».
спасибо
Нам важно мнение каждого покупателя и ни одно сообщение не останется без внимания
ок
Хотите работать с нами? Отправьте свое резюме
Нам нужны инициативные люди с активной жизненной позицией, которые разделяют наши принципы, понимают и берут на себя ответственность за порученное дело.